۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۵

حجت‌الاسلام قمی در نشست با نایب رئیس مجلس:

مهم‌ترین دغدغه کنونی ما مظلومیت حوزه فرهنگی است

مهم‌ترین دغدغه کنونی ما مظلومیت حوزه فرهنگی است

نشست نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به منظور رفع مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر که در زمان شیوع کرونا به طور جدی آسیب دیده‌اند، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه اول آذر ماه) با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری این سازمان و نمایندگانی از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور جهت بررسی مشکلات حوزه فرهنگ و هنر برگزار شد.

نیکزاد ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج، گفت: در پی تحقیقات میدانی مشخص شد که اصحاب فرهنگ و هنر با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند، بنابراین این نشست با هدف رفع مشکلات افراد فعال در این حوزه برگزار شده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هم اکنون بسیاری از افراد فعال در حوزه فرهنگ و هنر اعم از هنرمندان به دلیل تعطیلی سینماها، تئاتر، فرهنگسراها و … ناشی از شیوع کرونا با مشکلات اقتصادی جدی مواجه شده‌اند بنابراین لازم است تدابیری جهت رفع دغدغه‌های این قشر اتخاذ شود.

وی با اشاره به اهمیت نقش فرهنگ در ارتقا کشور، یادآور شد: اگر بخواهیم در کشور به جایی برسیم باید از ظرفیت نیروهای انسانی فعال در حوزه فرهنگ و هنر به ویژه آن‌هایی که تمام تلاش خود را در جهت توسعه هنر انقلابی به کار گرفته‌اند، استفاده کنیم.

در ادامه حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مهم‌ترین دغدغه کنونی ما مظلومیت حوزه فرهنگی است، آن هم در شرایطی که مردم در شرایط سخت اقتصادی قرار دارند، بنابراین لازم است به غیر از اصلاحاتی که باید در رویه‌های اقتصادی کشور ایجاد شود به اصحاب فرهنگ نیز به طور جدی کمک شود تا بتوانند این مقطع زمانی را بهتر پشت سر بگذارند.

وی با تاکید بر اینکه از مظلومیت درآوردن فرهنگ و اصحاب آن دغدغه مشترک اهالی این نشست است، تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری به طور جد درصدد بهینه‌تر کردن و برنامه‌مند کردن فعالیت‌های فرهنگی هستند تا اقدامات صورت گرفته در این حوزه اثربخش‌تر باشد.

قمی با اشاره به اهمیت تأمین اعتبارات لازم جهت رفع مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر، تاکید کرد: هم‌اکنون لازم است اصلاح رویه‌ها و سامانه‌های بودجه‌ریزی در خصوص مقوله فرهنگ و هنر در دستورکار قرار گیرد، ضمن اینکه به این نکته توجه شود که استفاده بهینه از بودجه تنها با تغییرات اعداد و ارقام امکان‌پذیر نیست بلکه باید در جهت اصلاح رویه‌ها از طریق هوشمند کردن برنامه‌ها با هدف بهبود اوضاع فرهنگی کشور تدابیری اتخاذ کرد.

در ادامه این نشست مسئول حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی گزارشی از نحوه هزینه‌کردها، درآمدها، مأموریت‌های این سازمان و مشکلاتی که در پی شیوع کرونا با آن مواجه شده‌اند، ارائه داد.

بر اساس این گزارش در این نشست نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور نیز گزارشی از نحوه تخصیص اعتبارات به حوزه فرهنگ و هنر که در سال ۱۴۰۰ با افزایش مطلوبی همراه خواهد بود، همچنین عواملی که مانع از تخصیص اعتبارات مطابق با انتظارات به بخش‌های مختلف از جمله حوزه فرهنگی می‌شود، توضیحاتی را ارائه دادند.

کد خبر 5077090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha